Fietsen in en rond Den Bosch: dit zijn de drie leukste routes

Den Bosch is de sfeervolle en bruisende hoofdstad van de provincie Brabant. In de stad vind je de Sint-Jan kathedraal, gezellige restaurantjes en leuke winkels en rond de stad vind je prachtige, rustige en vooral groene natuur. In het centrum van Den Bosch kun je leuk fietsen, maar in de groene omgeving van de stad fiets je het allerleukst. Wij vertellen je graag welke fietsroutes je hier zeker moet volgen.

De twee leukste fietsroutes in de omgeving van Den Bosch

De stad Den Bosch wordt omringd door groene natuurgebieden. Hier zijn tientallen leuke en vooral hele mooie fietsroutes uitgestippeld. De twee mooiste routes in de omgeving van Den Bosch of met Den Bosch als startpunt, zijn de volgende:

  • Fietsroute Meren rond Den Bosch. Onder andere door Gemonde, Velddriel en Hedel.
  • Fietsroute door het centrum en groene omgeving van de stad. 

De eerste drie fietsroutes lopen voornamelijk door de omgeving van Den Bosch. Volg je een van deze routes, dan fiets je voornamelijk door uitgestrekte weilanden, in rustige natuurgebieden en door gezellige dorpjes. Uiteraard krijg je ook het bruisende Den Bosch zelf te zien als je een van deze routes volgt. Deze routes volg je als je zowel Den Bosch als de directe omgeving van de stad wil verkennen. Ook kun je deze routes het beste volgen als je het fijn vindt om in een rustige omgeving te fietsen.

De laatste twee fietsroutes lopen meer door het centrum van de stad. Bij deze fietsroutes fiets je ook door de directe omgeving van de stad, maar ben je wat meer in de directe omgeving van Den Bosch. Deze routes volg je als je het leuk vindt om de stad op de fiets te verkennen en je het niet erg vindt om soms in een wat drukkere omgeving te fietsen.

fietsroute Den Bosch

Let op: ga je fietsroute Maasuiterwaarden volgen? Neem dan altijd kleingeld mee. Deze fietsroute heeft namelijk een oversteek met een pontje. Dit pontje kun je alleen met kleingeld betalen.

> De kinderfiets 20 inch: Vandaag voor 15u besteld, morgen in huis!

Even pauze nemen in Den Bosch? Lees deze tips

Veel mensen die in en rond Den Bosch gaan fietsen, kiezen ervoor pauze te nemen in het bruisende centrum van de stad. Wij geven je graag enkele tips voor een kort verblijf in Den Bosch:

  • Drink wat op de Parade. Als je op de Parade zit, kijk je direct tegen de Sint-Jan kathedraal aan. Ook zit je hier erg gezellig en ben je vanuit de Parade snel in het centrum én in het buitengebied.
  • Eet een Bossche bol. Als je in Den Bosch bent, kun je deze lekkernij eigenlijk niet overslaan.
  • Heb je nog wat tijd over? Bezoek dan de Sint-Jan, ga naar het Noordbrabants Museum of loop een rondje door de stad. Den Bosch is zeker de moeite waard om wat uitgebreider te verkennen.

> Profiteer van korting tot 40% op het gehele assortiment 18 inch kinderfietsen!

Omafietsen

Altec Roma Omafiets 28 inch - Lavender
Altec Roma Omafiets 28 inch - Lavender
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  259,- Vanaf  199,-
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Dutch Transportfiets 28 inch 3V - Mat Ocean
Altec Dutch Transportfiets 28 inch 3V - Mat Ocean
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  389,- Aanbiedingsprijs  295,-
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Dutch Transportfiets 26 inch 3V - Goud
Altec Dutch Transportfiets 26 inch 3V - Goud
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  419,- Aanbiedingsprijs  359,-
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

Ook interessant: De Heide fietsroutes!