De mooiste fietsroutes in de stad van de liefde: Parijs

Een fietsvakantie is in de eerste plaats vooral erg sportief, maar dit betekent niet dat een vakantie op de fiets niet romantisch kan zijn. Organiseer je een fietsvakantie in de stad van de liefde? Dan weet je zeker dat je een romantische tijd hebt met je partner. In dit artikel beschrijven we de leukste fietsroutes in Parijs.

Canal St. Martin

Eén van de populairste fietsroutes in Parijs is het Canal St. Martin. Volg je deze route, dan fiets je rustig de stad uit langs het Canal St. Martin. Vervolgens kun je tot aan Meaux doorrijden. Heb je Meaux bereikt, dan kun je de route terug volgen om weer in Parijs uit te komen.

Bastille de Promenade

Je kunt er ook voor kiezen om je fietstocht door Parijs te starten op de Bastille de Promenade. Vanuit hier kun je over de Avenue Daumesnil fietsen. Volg je deze weg, dan kom je vanzelf uit bij de Jardin de Reuilly. Hier kun je je weg vervolgen over de oude en verlaten spoorweg die je naar Boulevard Périphérique brengt.

Rustige arrondissementen in Parijs

Je kunt niet heel Parijs op de fiets verkennen. Sommige delen van de stad zijn simpelweg te druk voor fietsers, zeker als je ontspannen rond wil fietsen. Wel kun je de rustige arrondissementen van de stad op de fiets verkennen.

Een rustig arrondissement dat je prima kunt ontdekken tijdens een ontspannen fietstocht, is het vijfde arrondissement. In dit arrondissement kun je vanuit het Penthéon over de Rue St Jacques fietsen, richting het zuiden. Als je wat langer doorfietst, kom je vanzelf in de wat meer landelijke buurt van het veertiende arrondissement terecht. Ook kom je bij Parc Montsouris uit als je in zuidelijke richting blijft fietsen.

> Profiteer nu van gratis verzending: Bestel nu een Popal fiets!

Een fiets huren in Parijs

Je kunt je eigen fiets meenemen naar de stad van de liefde, maar je kunt hier ook een fiets huren. Reis je bijvoorbeeld met de auto richting Parijs en heb je geen zin om je fiets achterop de wagen te bevestigen? Dan ga je op zoek naar een betrouwbaar fietsverhuurbedrijf in Parijs.

Mooiste fietsroutes Parijs

Fietsverhuurbedrijven zijn er meer dan genoeg in de stad. Wij raden je aan om diverse fietsverhuurbedrijven met elkaar te vergelijken, zodat je vanzelf het beste bedrijf vindt.

Let hierbij op de volgende zaken:

  • De prijzen van de fietsverhuurbedrijven.
  • De fietsen van de fietsverhuurbedrijven.
  • De verhuurvoorwaarden van de bedrijven.
  • De reviews van andere consumenten.

Zeker de reviews van andere consumenten zijn waardevol. Deze vertellen je namelijk hoe goed en betrouwbaar een bepaald fietsverhuurbedrijf is.

Het duurste fietsverhuurbedrijf is niet altijd het beste. En goedkoop is niet altijd duurkoop als het om fietsverhuur gaat. Door bedrijven kritisch met elkaar te vergelijken, kom je er vanzelf achter bij welk fietsverhuurbedrijf je jouw fiets het beste kunt huren.

> Transportfiets kopen: Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

Omafietsen

Altec Dutch Transportfiets 28 Inch N3 - Lavendel
Altec Dutch Transportfiets 28 Inch N3 - Lavendel
Waardering:
80%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 459,00 Vanaf € 399,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Metro Damesfiets 28 inch 7V - Mat Zwart
Altec Metro Damesfiets 28 inch 7V - Mat Zwart
Waardering:
93%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 349,00 Vanaf € 289,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Volare Classic Omafiets 28 inch - Pastel Blauw
Volare Classic Omafiets 28 inch - Pastel Blauw
Waardering:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 349,95 Speciale prijs € 299,95
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

Ook interessant om te lezen: Mooiste fietsroutes Glasgow!